Külső roletta


EGY SEREG ANYAG - KREATIV ÁLMOKHOZ

Az külső napvédő rollok és a markisolették felhasználása megvesztegető módon kötik össze a kellemest a hasznossal. Az alakformáló kísérletek a színek és a formák sokszerű változtatásával közel határtalan szabad tereket nyitnak meg. A homlokzat képének tetszőleges módozatban történő alakítása révén, virtuóz módón - már az ablak előtt - felhasználható az aktív napsugárzás.

MINDENT AZ ÁRNYÉKBA ÁLLíTUNK
Napjaink nyitott architektúrája a történelmi építőművészetekhez viszonyítva az üveg sokszorosan bővebb felhasználást részesíti előnyben. Ezzel szoros összefüggésben érvényesül a kellemes hűvösséget nyújtó árnyék iránti igényünk, anélkül hogy a tartózkodási helyünkön zárt térben érezzük magunkat. Külső redőnyeinek , különböző vásznainak bevetésével a napsugárzás elleni védelem minden elképzelhető igénynek eleget tud tenni, legyen ez akár az oktatás, foglalkoztatás, szórakozás, ipar és irodai alkalmazás területén.
A markizen - vásznak 1oo %- ban markenpoliakrilból, csíkos, vagy egy színben kitűnő fény és időjárásállóak, nagy tépőszilárdsággal rendelkeznek és ellenállnak a penészgombák hatásainak is. A "Screen"-szövetek poliészterből vagy üvegszálból, műanyag borítással, megerősítve fény és időjárásnak ellenállóak, korrózióállóak és az UV sugárzás sem árt nekik.

ISMERKEDJEN MEG VELÜNK!

A Tabella-fil-plus és a Tabella-fil-plus 2000 napvédő textíliák egy forradalmi újítást nyújtanak Önnek a napvédő szövetek területén.

Ezeknek a korszerű szövetanyagoknak az alábbiak a jellemzőik:

   1. 100%-ban textília, plasztifikálás nélkül, és halogénmentesen
   2. kiemelkedően környezetbarát
   3. átlátszó
   4. -4o Celsius és +14o Celsius között felhasználható
   5. magas fokú fénynek ellenállási képesség
   6. kimagasló tépési szilárdság
   7. magas fokú anyag és időjárásnak ellenálló képesség
   8. kiemelkedően jó flexibilitás
   9. kreatív minta-kiválasztási lehetőség, különösen a színekben és mintázatokban széleskörű a választékunk, és az esetleges egyéni igényeket is teljesíthetjük
  10. A "High-Cost Scotchgard" eljárásnak köszönhetően olaj, szenny és zsírtaszító hatással rendelkezik
  11. A "Sanitized" kezelés révén ellenáll a baktériumoknak is
  12. Ezen túlmenően rendelkezésre bocsájthatunk különleges igényeknek megfelelően egyéb napvédő hatású anyagokat, mint például a lángmentesített szöveteket is.

Tabella- fil-plus alu-gözölt: az egyetlen időjárásnak ellenálló textília, alumínium felülettel bevonva, 40 % -os csökkentett fényáteresztéssel és 50 % -ra csökkentetett napenergia áteresztéssel,
Tabella- fil - plus : kettős alu - bevonattal, egy áthatolhatatlan - a napenergia-áthatolási faktora b=0,04 - értéket is eléri,
Tabella - fil - plus 2000 : az egyetlen mintázható, szinte teljesen éghetetlen anyag, amely egy-vagy mindkét oldalán alumíniummal begőzölten szállítható.


Használja ingyenes árajánlatkérő rendszerünket!